Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de caldo de verduras
- 300 g de remolacha fresca (pelada y en dados de aprox. 3 cm)
- 1 diente de ajo
- 140 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 130 g de vino blanco
- 320 g de arroz de grano redondo
- 1 ½ cucharaditas de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
- 15 g de mantequilla
- 150 g de queso de cabra en rulo (en dados de aprox. 1 cm)
- 4 ramitas de tomillo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1964 kJ / 470 kcal
- Białko
- 11.32 g
- Węglowodany
- 70.48 g
- Tłuszcz
- 15.39 g
- Błonnik
- 4.11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30min
Risotto con calabaza y roquefort
45 min
Malfatti de espinacas con setas
40min
Risotto integral de espárragos y puerros
1u.
Risotto de kale y espárragos
30min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35min
Risotto de queso azul y espinacas
20min
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1u. 20min
Arroz con calabaza
40min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min
Hummus de remolacha
10min