Passato di carote e asparagi con mandorle

Passato di carote e asparagi con mandorle

4.7 143 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di mandorle tostate non salate
    50 g
  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di asparagi pelati e a pezzi (4 cm) (vedere varianti)
    300 g
  • di carote pelate e a pezzi (4 cm)
    300 g
  • di sale
    1 - 1 ½ cucchiaino
  • di acqua
    450 g
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 186.8 kcal / 781.8 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 14.1 g
Węglowodany 13.1 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 636 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...