![Risotto alla rapa rossa e caprino Risotto alla rapa rossa e caprino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7738DBFD-70B5-4812-A20D-05A186D13BE6/Derivates/a42798fb-4559-45f8-ba6f-bf248ec6ab74.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di caprino
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1930.9 kJ / 461.5 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 68.9 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 621.3 mg
Alternatywne przepisy
Risotto alla curcuma e agretti
35min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Orzotto rosa alla barbabietola
50min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min