Risotto alla rapa rossa e caprino

Risotto alla rapa rossa e caprino

4.2 120 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di cipolla
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di caprino

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 621.3 mg
Białko 13.7 g
Kalorie 1930.9 kJ / 461.5 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 68.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...