Torta salata radicchio e robiola

Torta salata radicchio e robiola

4.5 82 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Pasta sfoglia veloce
  • di burro congelato, a pezzi
    200 g
  • farina tipo 00 + q.b.
    200 g
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di cipolla rossa a fette
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di radicchio a pezzi
    350 g
  • di sale
    3 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • uova
    3
  • di robiola a pezzi
    150 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 318.4 kcal / 1332.3 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 24.6 g
Węglowodany 14.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Sód 514.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...