Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 800 g de faisselle
Le jour même
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 40 g de sucre rapadura
- 200 g de café fort
- 12 biscuits à la cuillère
- cacao en poudre non sucré, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 973 kJ / 232 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 95.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes roses à mille trous et dip à l'échalote
1 Std. 20 Min
Ghoribas marocains
35min
Tarte coco aux fraises
1 Std. 30 Min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3h 25min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4h 30min
Crème brûlée à la bergamote
3 godz. 40 min
Velouté avocat et lait de coco
15 Min
Crème brûlée allégée
3h 15min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Jus de pomme épicé
5 Min
Flan pomme-cannelle
45min