Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre en poudre
- 40 g de gingembre confit
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 125 g de mascarpone
- 120 g de crème de coco
- 2 c. à soupe liqueur de coco
- 40 g d'eau
- 18 biscuits à la cuillère
- 50 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1203.2 kJ / 287.3 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45min
Gâteau magique à la noix de coco
1 godz. 30 min
Baba à la noix de coco
2 godz.
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Sabayon au citron
15 Min
Entremets mangue-coco
2h 25 min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4 Std. 45 Min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min