Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 200 g de jus de citron (5-7 citrons), fraîchement pressé
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 767 kJ / 183 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sorbet aux fruits
10min
Glace aux fruits
5min
Sorbet aux 3 agrumes
1sa 35 dk
Glace à la vanille
12h
Sorbet au limoncello
3h 10min
Glace à la menthe
3h 20 min
Sorbet au citron et au limoncello
4h 10min
Glace à la pistache
12h
Glace stracciatella
12h
Glace au chocolat
12h
Glace au café
12h
Glace menthe-chocolat
12h