Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g d'eau
-
300
g de fruits rouges frais variés (fraises ou framboises par ex.)
lub 300 g de fruits rouges surgelés variés - 200 g de sucre en poudre
-
250
g de fromage blanc nature
lub 250 g de ricotta - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- feuilles de menthe fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de potiron et crevette
35 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Crème fouettée
10min
Sorbet aux fruits
10min
Crème caramel
3 Std.
Glace aux fruits
5min
Soupe froide au concombre
1h
Granité de fruits frais
5min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3u. 40min