Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 600 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Brioche
8 Std.
Crème brûlée
2h 40min
Glace aux fruits
5min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Sorbet aux fruits
10min
Gâteau marbré
2 Std. 10 Min
Mousse aux fruits rouges
5 Std.
Mousse au chocolat
3h 20min
Gâteau au yaourt
1 Std. 40 Min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Gâteau au citron
2hod.
Velouté de potiron et crevette
35min