Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 600 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Gâteau au yaourt
1h 40 min
Purée de pommes de terre et de légumes
45 Min
Velouté de potiron et crevette
35 Min
Blanquette de veau
1sa
Mousse au chocolat
3h 20min
Sorbet aux fruits
10min
Gâteau marbré
2 Std. 10 Min
Glace aux fruits
5min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Brioche
8h
Mousse aux fruits rouges
5h
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min