Urządzenia i Akcesoria
Linsemoussaka
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porsjoner
Składniki
-
linser, røde, tørkete200 g
-
vann500 g
-
parmesanost delt i biter120 g
-
aubergine400 g
-
olivenolje50 g
-
løk delt i to200 g
-
hvitløksfedd3
-
paprika grønn eller rød, kuttet i biter (ca. 150 g)1
-
tomat, på boks med saft400 g
-
rødvin120 g
-
oregano, tørket1 ss
-
ingefær, malt1 ts
-
salt etter smak1 - 2 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
smør40 g
-
melk500 g
-
hvetemel40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Brak ocen
Linsegrateng med aubergine og squash
Brak ocen
Gresskarterte
Brak ocen
Tortilla med Zucchini og falafel
Brak ocen
Chilli con tempeh
Brak ocen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Brak ocen
Sterk aubergine med bulgur
55 min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Brak ocen