Urządzenia i Akcesoria
Fylte grønnsaker
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porsjoner
Składniki
-
squash (130 g hver)2
-
aubergine (400 g hver)2
-
løk, hvit (120 g hver)2
-
vann500 g
-
brødsmuler, tørket100 g
-
basilikumblader, ferske10
-
egg1
-
melk20 g
-
salt½ ts
-
malt svart pepper1 klype
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
9 g
Kalorie
1018 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Brak ocen
Linsegrateng med aubergine og squash
Brak ocen
Gresskarterte
Brak ocen
Tortilla med Zucchini og falafel
Brak ocen
Chilli con tempeh
Brak ocen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Brak ocen
Sterk aubergine med bulgur
55 min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Brak ocen