Urządzenia i Akcesoria
Indisk grønnsakscurry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porsjoner
Składniki
-
korianderfrø½ ts
-
spisskummenfrø½ ts
-
kardemommefrø½ ts
-
sennepsfrø½ ts
-
løk delt i to100 g
-
hvitløksfedd2
-
ingefær, fersk delt i tynne skiver15 g
-
rød chili, fersk liten, uten frø, delt i biter1
-
olivenolje20 g
-
gurkemeie, malt1 ts
-
kokosmelk400 g
-
vann100 g
-
1 toppet ts grønnsaksfondgrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)1
-
salt2 ts
-
poteter, koke skrellet, delt i biter (2-3 cm)600 g
-
gulrøtter delt i skiver (1 cm)150 g
-
blomkål delt i buketter150 g
-
squash delt i skiver (1 cm)150 g
-
grønne erter, frosne100 g
-
koriander, fersk kun blader2 kvister
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
9 g
Kalorie
1642 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Brak ocen
Linsegrateng med aubergine og squash
Brak ocen
Gresskarterte
Brak ocen
Tortilla med Zucchini og falafel
Brak ocen
Chilli con tempeh
Brak ocen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Brak ocen
Sterk aubergine med bulgur
55 min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Brak ocen