Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de chocolate blanco y licor
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- 65 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de miel
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharada de licor (ron, brandy, whisky, de naranja, etc.)
Bombones
- 300 g de chocolate blanco en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 514.9 kJ / 123.2 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salchichón de chocolate
3 Std. 10 Min
Bombones de gianduja
1 Std.
Bombones de naranja
1 Std.
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Bombones de toffee
3h 15min
Turrón de chocolate
1 Std.
Bombón helado de chocolate
5h
Merengue de chocolate
2 Std. 25 Min
Trufas de chocolate blanco
1 Std. 20 Min
Trufas de coco
1h 40min
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Baño de chocolate
5 Min