
Urządzenia i Akcesoria
Bombones de chocolate blanco
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
24 unidades
Składniki
Ganache de chocolate blanco y licor
-
150 g de chocolate blanco en trozos
-
65 g de nata (35% de grasa)
-
15 g de miel
-
20 g de mantequilla
-
1 cucharada de licor (ron, brandy, whisky, de naranja, etc.)
Bombones
-
300 g de chocolate blanco en trozos
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
123.2 kcal /
514.9 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
11.7 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania