Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de chocolate blanco y licor
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- 65 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de miel
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharada de licor (ron, brandy, whisky, de naranja, etc.)
Bombones
- 300 g de chocolate blanco en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 514.9 kJ / 123.2 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turrón de tres chocolates
4h 30min
Bombones de gianduja
1h
Bombones de toffee
3h 15min
Bombones de naranja
1h
Herraduras de mazapán
1h
Turrón de bizcocho de chocolate y dulce de leche
25 Std. 15 Min
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1h 30min
Milhojas de chocolate y nata
2j 30 menit
Bombón helado de chocolate
5 godz.
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20 phút
Fondant (pasta de azúcar)
5 Min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20min