Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 1 cucharadita colmada de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 400 g de harina
- 1 cucharadita sal
- aceite de oliva para freír
- azúcar glas para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Moldes de arroz glutinoso al vapor con carne de cerdo
2h 30min
Cremadillos
3h 50min
San Jacobo con salsa de tomate (Cheesecake)
4h 30min
Pasteles de pistacho y coco
1h
Pan marroquí de cúrcuma relleno de ternera
2h 40min
Albóndigas de cordero con pan batbout
1h 35 min
Canutillos de crema
3h
Cañas de nata
30 min
Rosquillas (sin azúcar)
45 min
Perrunillas
30 min
Rosquillas
30 min