Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos de café
- 220 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para engrasar los moldes)
- 220 g de azúcar moreno
- 4 huevos
- 50 g de café solo frío
-
40
g de caramelo líquido
lub 40 g de sirope dorado - 220 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
Crema de cappuccino
- 300 g de azúcar
- 150 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- 20 g de leche
- 35 g de café solo frío
Montaje
- 60 g de café solo frío
- 1 cucharada de cacao puro en polvo (para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2147 kJ / 514 kcal
- Białko
- 4.86 g
- Węglowodany
- 60.11 g
- Tłuszcz
- 28.18 g
- Błonnik
- 0.71 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de Pascua de coco y chocolate
3h
Tarta Dobos
2u. 40min
Tarta de requesón y fresas
6hod. 20min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2h 15min
Party-pops cake
3hod. 15min
Tarta de primavera
10h
Cake con corazón
4h
Charlota de albaricoques con crema de limón
13hod.
Tarta fondant
5h 30min
Tarta mojito
2h 15min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.