
Urządzenia i Akcesoria
Bombón helado de chocolate
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
6 unidades
Składniki
Relleno
-
270 g de nata (35% de grasa)
-
70 g de azúcar
-
35 g de agua
-
3 yemas de huevo
-
100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Cobertura
-
80 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
386 kcal /
1613.5 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
29.1 g
Węglowodany
26.5 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania