Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 270 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de azúcar
- 35 g de agua
- 3 yemas de huevo
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Cobertura
- 80 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1613.5 kJ / 386 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 26.5 g
- Tłuszcz
- 29.1 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho triple de chocolate
2h 20 min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Milhojas de chocolate y nata
2 Std. 30 Min
Buñuelos rellenos de chocolate
5h
Bombones de chocolate blanco
3u. 10min
Merengue de chocolate
2小时 25 分钟
Chocolate fudge cake
5h 45min
Tarta bombón de avellanas
7h
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h