Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 vacío de ternera limpio (800-1000 g) salpimentado
- 2 - 3 cucharadas de salsa barbacoa
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de verduras variadas congeladas
- 1 - 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1089 kJ / 261 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 7.31 g
- Tłuszcz
- 11.47 g
- Błonnik
- 1.44 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 dk
Patatas al vapor
30 Min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 Min
Pollo al azafrán con champiñones
40 dk
Pez espada al aroma de mostaza
30 Min
Berenjenas al ajillo
50 dk
Solomillos de pollo con setas
1sa
Ternera rellena con guarnición de verduras
1 godz. 30 min
Guarnición de verduras con hierbas provenzales
1sa
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
30 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 dk
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1 Std. 10 Min