
Urządzenia i Akcesoria
Vacío de ternera con menestra de verduras
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones
Składniki
-
1 vacío de ternera limpio (800-1000 g) salpimentado
-
2 - 3 cucharadas de salsa barbacoa
-
600 g de agua
-
1 cucharadita de sal
-
500 g de verduras variadas congeladas
-
1 - 2 dientes de ajo
-
40 g de aceite de oliva virgen extra
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
261 kcal /
1089 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
11.47 g
Węglowodany
7.31 g
Błonnik
1.44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Primavera
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania