Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de agua
- 120 g de soya texturizada
- 15 g de achiote
- 1 ½ cucharada de sal
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 2 dientes de ajo
- 300 g de almíbar de fruta, de la piña
- 50 g de vinagre
- 200 g de jugo de naranja
- 300 g de cebolla, en trozos
- 30 g de aceite
- 480 g de piña en almíbar en trozos, reservar el almíbar para la marinada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 647 kJ / 154 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Soya texturizada a la Vizcaína
1 Std. 10 Min
Tinga de col
35 Min
Pudín de tapioca y arroz
1 Std. 10 Min
Hongos al pastor
20 Min
Tinga de setas
25 Min
Pozole de setas
1 Std.
Hot cakes veganos
20 Min
Setas con mole verde
40 Min
Chiles rellenos de soya
45 Min
Atole de amaranto
20 Min
Atole de arroz de la esquina
35 Min