Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de agua
- 120 g de soya texturizada
- 15 g de achiote
- 1 ½ cucharada de sal
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 2 dientes de ajo
- 300 g de almíbar de fruta, de la piña
- 50 g de vinagre
- 200 g de jugo de naranja
- 300 g de cebolla, en trozos
- 30 g de aceite
- 480 g de piña en almíbar en trozos, reservar el almíbar para la marinada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 647 kJ / 154 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pozole de setas
1h
Caldo de habas con nopales
9h
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Chiles rellenos de soya
45 min
Tinga de setas
25 min.
Tinga de col
35p
Tortitas de papa
1h
Frijoles refritos
20p
Soya texturizada a la Vizcaína
1j 10 menit
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 min
Atole de Avena
20p