Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de cebolla
- 10 g de chile serrano, sin semillas
- 10 g de cilantro
- 60 g de jugo de limón, recién exprimido
- 15 g de salsa maggi
- ¼ cucharadita de sal fina
- 200 g de cecina, cruda
- aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 294 kJ / 70 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado para taquear
25 min
Salsa de molcajete
10 min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Salsa de chile serrano toreado
20 min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Aguachile de camarón
15min
Carnitas de atún
40min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45min
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15min
Nieve de pepino y limón
10 min
Chilaquiles divorciados
1h