![Schweinebauch anbraten Schweinebauch anbraten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/be04be20-7e4a-44e9-b74a-3feffd5c3b63/Derivates/c1ef7609-1aef-4c31-bfcd-d2cbdbcb8252.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
5
g Öl
lub 5 g Olivenöl - 200 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, in Scheiben (5 x 0,5 cm), trocken getupft
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2257 kJ / 540 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 20 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 32 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Putenfleischstreifen anbraten
15 min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15 min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Rindfleischstreifen anbraten
15 min
Schweinefleischwürfel anbraten
15 min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Schweinefleischstreifen anbraten
15 min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 Min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min