Schweinebauch anbraten

Schweinebauch anbraten

3.1 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g

Składniki

  • Öl
    5 g
    5 g Olivenöl
  • Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte in Scheiben (5 x 0,5 cm), trocken getupft
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 32 mg
Białko 9 g
Kalorie 2257 kJ / 540 kcal
Tłuszcz 56 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...