Urządzenia i Akcesoria
Schweinebauch anbraten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
5 g OlivenölÖl5 g
-
Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte in Scheiben (5 x 0,5 cm), trocken getupft200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
32 mg
Białko
9 g
Kalorie
2257 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Anbraten
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 min
Putenfleischwürfel anbraten
15 min
Schweinefleischstreifen anbraten
15 min
Schweinefleischwürfel anbraten
15 min
Rindfleischstreifen anbraten
15 min
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10 min