Urządzenia i Akcesoria
Bollerwagenwurst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 Stück
Składniki
-
Schweinehackfleisch150 g
-
Kalbshackfleisch150 g
-
fetter Speck gewolft (siehe Tipp)200 g
-
Schweinedarm (1,5 m lang)1 Stück
-
Wasser und etwas mehr zum Einweichen500 g
-
Eiswürfel130 g
-
Backpulver½ TL
-
Salz1 ½ TL
-
Senf1 geh. TL
-
frische Chilischote entkernt, in Stücken1
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Muskat½ TL
-
Knoblauch, granuliert¾ TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Röstzwiebeln1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
11 g
Kalorie
1392 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Long Island Icetea
5 min
Schweinebäckchen-Ragout mit Morcheln
1 godz. 30 min
Mediterrane Baguettes
4 godz.
Planter's Punch
5 min
Cheese-Churros
45 min
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Grünes Graupenrisotto mit Spargel und Morchelbutter
2 godz.
Malzbier-Karamell-Shake
30 min
Buttersauce zu Fleisch oder Fisch
30 min
Bananen-Daiquiri
5 min
Geflügelaufschnitt
12 godz.
Brombeer-Tannenhonig-Softeis
12 godz.