Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
-
1
Knoblauchzehe
lub 20 g Zwiebel, in Spalten - 250 g Rindergeschnetzeltes (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 2118 kJ / 507 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 120 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln und Chili anbraten
20 Min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 Min
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15 Min
Lammwürfel anbraten
15 Min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 Min
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10 Min
Putenfleischwürfel anbraten
15 Min
Putenfleischstreifen anbraten
15 Min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 Min