Rindfleischstreifen anbraten

Rindfleischstreifen anbraten

3.0 36 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • Öl
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
    20 g Zwiebel, in Spalten
  • Rindergeschnetzeltes (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 120 mg
Białko 53 g
Kalorie 2118 kJ / 507 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...