Urządzenia i Akcesoria
Rindfleischstreifen anbraten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
Öl20 g
-
20 g Zwiebel, in SpaltenKnoblauchzehe1
-
Rindergeschnetzeltes (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
120 mg
Białko
53 g
Kalorie
2118 kJ /
507 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Anbraten
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Lachswürfel anbraten
15 min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15 min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 min
Putenfleischstreifen anbraten
15 min
Putenfleischwürfel anbraten
15 min
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10 min