Urządzenia i Akcesoria
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
Öl20 g
-
20 g Zwiebel, in SpaltenKnoblauchzehe1
-
Rindfleisch in Würfeln (3 cm), trocken getupft250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
198 mg
Białko
54 g
Kalorie
2096 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Anbraten
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 dk
Chorizo anbraten
10 dk
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 dk
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 dk
Garnelen anbraten
15 dk
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 dk
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 dk
Putenfleischwürfel anbraten
15 dk
Schweinefleischstreifen anbraten
15 dk
Schweinefleischwürfel anbraten
15 dk
Rindfleischstreifen anbraten
15 dk
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10 dk