Rindfleischwürfel anbraten (medium)

Rindfleischwürfel anbraten (medium)

3.3 24 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • Öl
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
    20 g Zwiebel, in Spalten
  • Rindfleisch in Würfeln (3 cm), trocken getupft
    250 g

Wartości odżywcze na 250 g

Kalorie 501 kcal / 2096 kJ
Białko 54 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 198 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...