Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
- 70 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Rindergeschnetzeltes (1 x 3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1097 kJ / 262 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 100 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindfleischstreifen anbraten
15 min
Putenfleischwürfel anbraten
15 min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15 min
Putenfleischstreifen anbraten
15 min
Schweinefleischwürfel anbraten
15 min
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15 min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 min.
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min.
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min.