Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten

Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten

3.1 44 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen

Składniki

  • Öl
    20 g
  • Zwiebeln halbiert, in Scheiben (5 mm)
    70 g
  • Rindergeschnetzeltes (1 x 3-4 cm)
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 100 mg
Białko 27 g
Kalorie 1097 kJ / 262 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...