Schweinefleischstreifen anbraten

Schweinefleischstreifen anbraten

3.6 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen

Składniki

  • Öl
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
    20 g Zwiebel, in Spalten
  • Schweinefleisch, sehnenfrei in Streifen (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 70 mg
Białko 21 g
Kalorie 1743 kJ / 417 kcal
Tłuszcz 37 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...