Urządzenia i Akcesoria
Schweinefleischwürfel anbraten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Öl20 g
-
20 g Zwiebel, in SpaltenKnoblauchzehe1
-
Schweinefleisch, sehnenfrei in Würfeln (3 cm), trocken getupft250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 Portionen
Sód
140.5 mg
Białko
42.4 g
Kalorie
3486.8 kJ /
833.4 kcal
Tłuszcz
73 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
22.6 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Anbraten
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 min
Putenfleischstreifen anbraten
15 min
Putenfleischwürfel anbraten
15 min
Schweinefleischstreifen anbraten
15 min
Rindfleischstreifen anbraten
15 min
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10 min
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15 min