Urządzenia i Akcesoria
Dijon-Senfsauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter in Stücken50 g
-
Mehl35 g
-
Wasser400 g
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
-
Crème fraîche150 g
-
Dijon-Senf40 g
-
körniger Senf35 g
-
Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
719 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mmmhh, cremig!
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rotkohl
1 godz.
Eierplatte Frankfurter Art
30 min
Salatsauce Sylter Art
48 godz.
Spaghetti Carbonara
25 min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10 min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5 min
Westfälische Quarkspeise
1 godz. 25 min
Pfannkuchen mit Birne und Vanillejoghurt
30 min
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 godz.
Westfälische Erbsensuppe
4 godz.
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 min