
Urządzenia i Akcesoria
Schmorgurken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter20 g
-
Zwiebeln halbiert, in Ringen (ca. 120 g)2
-
Schinkenspeckwürfel70 g
-
Gurken geschält, entkernt, in Scheiben (1 cm)700 g
-
Zucker1 Prise
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Kräuteressig15 g
-
Dill1 TL
-
Estragon½ TL
-
Speisestärke1 ½ TL
-
Dill zum Garnieren
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
108 kcal /
454 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ostalgie
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy