Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g Wasser
- 1200 g Kartoffeln, festkochend
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, geviertelt
- 100 g Pilz-Pesto (siehe Tipp)
- 250 g Magerquark
- 200 g Schmand
- 2 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 EL Rapsöl
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2188 kJ / 521 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Kartoffelpüree
40 Min
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
15 min
Grüne Bohnen anbraten
25 min
Suppengemüse anbraten
25 min
Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip
50 Min
Basmati-Reis, gekocht
35 Min
Pellkartoffeln mit Dip oder Pesto
50 Min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 Min
Kartoffeln für viele
35 Min
Brokkoli mit gehobelten Mandeln
15 min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40 Min