Urządzenia i Akcesoria
Panierter Fisch mit Remoulade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
Rote Bete
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Apfelessig30 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Zucker2 Prisen
-
Wasser40 g
-
Olivenöl50 g
-
Rote Bete, gegart aus dem Kühlregal, in dünnen Scheiben400 g
Remoulade
-
Dill abgezupft10 Stängel
-
Gewürzgurken40 g
-
Apfel klein, geviertelt1
-
Salatcreme60 g
-
Sahnejoghurt300 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Zucker2 Prisen
Fisch
-
Brötchen vom Vortag100 g
-
italienische Kräuter, getrocknet½ TL
-
Salz¾ TL
-
Paprika edelsüß¼ TL
-
Mehl30 g
-
Eier (Kl. M)2
-
Milch2 EL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Seelachsfilets küchenfertig (à ca. 80 g)8
-
Öl50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
41 g
Kalorie
2961 kJ /
707 kcal
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Salatsauce Sylter Art
48 godz.
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Kräuterquark
10 min
Glückstädter Matjestopf
3 godz. 30 min
Remoulade
10 min
Sylter-Sahne-Dressing
10 min
Sahne-Dill-Dressing
5 min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.
Kartoffelklöße
25 godz.