Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz

Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz

4.8 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 doses

Składniki

P/ ralar
  • queijo da Ilha
    20 g
Massa
  • água
    120 g
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
    1 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    230 g
  • sal
    1 c. chá de
Cobertura
  • azeite
    40 g
  • dentes de alho
    3
  • espinafres
    120 g
  • tomate maduro s/ sementes
    200 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • orégãos
    1 ½ c. chá de
  • alheira
    200 g
  • ovos de codorniz
    4

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 454.6 kcal / 1901.9 kJ
Białko 20.1 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 1151.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...