Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho de tomate e melancia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 doses
Składniki
-
tomate cortado em pedaços600 g
-
melancia cortada em pedaços, previamente congelada400 g
-
vinagre de vinho branco15 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
azeite10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
236 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
133.7 kJ /
32 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gaspacho
10 min
Sopa de meloa
1 godz.
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 min
Sopa fria de melão com presunto
10 min
Sopa fria de pepino
4 godz.
Sopa fria de tomate e pêssego
40 min
Ceviche de salmão
5 godz.
Creme de cogumelos
45 min
Gaspacho
30 min
Creme de abacate e pepino
5 min
Chutney de coentros e coco
35 min
Patê de azeitonas e amêndoas
5 min