Saltimbocca mit Ofengemüse

Saltimbocca mit Ofengemüse

4.3 51 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Drillinge halbiert
    750 g
  • grüne Bohnen
    300 g
  • Cherry-Tomaten
    250 g
  • Öl und etwas mehr zum Braten
    30 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ¾ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt
    1 TL
  • Wasser
    1300 g
  • Zitronensaft
    2 TL
  • Kalbsschnitzel (à ca. 100 g), flach gekopft (ca. 25 x 8 cm)
    4
  • Parmaschinken
    8 Scheiben
  • Salbeiblätter
    8

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 419 kcal / 1756 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...