Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g Drillinge, halbiert
- 300 g grüne Bohnen
- 250 g Cherry-Tomaten
- 30 g Öl und etwas mehr zum Braten
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1300 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Kalbsschnitzel (à ca. 100 g), flach gekopft (ca. 25 x 8 cm)
- 8 Scheiben Parmaschinken
- 8 Salbeiblätter
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1756 kJ / 419 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30 min.
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30 min.
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30 min.
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1 godz.
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30 min.
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min
Rinderfilets mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 10min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1h 20 min