Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping

Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping

4.4 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 Portionen

Składniki

  • Schalotten
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Pfirsiche reif, in Spalten
    100 g
  • Petersilie abgezupft
    ¼ Bund
  • Schafskäse
    100 g
  • Toastbrot (z. B. Körnertoastbrot)
    40 g
  • Butter weich
    30 g
  • Wasser
    1300 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Rumpsteaks (à ca. 250 g, ca. 2 cm hoch)
    2
  • Butterschmalz
    30 g
  • Rosmarin
    2 Zweige
  • Thymian
    2 Zweige
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Pflanzenöl
    2 EL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 66 g
Kalorie 3860 kJ / 921 kcal
Tłuszcz 66 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...