
Urządzenia i Akcesoria
Fleischklößchen-Suppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Schalotte halbiert1
-
Hackfleisch, gemischt200 g
-
Paniermehl1 geh. EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Majoran¼ TL
-
Paprika edelsüß¼ TL
-
Wasser800 g
-
Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht2 ½ TL
-
Möhren in Scheiben, halbiert150 g
-
Knollensellerie in Würfeln (1 cm)100 g
-
Porree in Ringen (5 mm)50 g
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
338 kcal /
1417 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2020
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy