Urządzenia i Akcesoria
Eier-Canapés
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Quark, mit 40 % Fettgehalt150 g
-
Curry, gemahlen1 EL
-
Senf1 EL
-
feinkörniges Salz½ TL
-
Schnittlauch in Ringen, zum Garnieren20 - 30 Stängel
-
hartgekochte Eier in Hälften4
-
Weissbrot getoastet6 Scheiben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
717 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Der kleine Genuss
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min
Chnoblibrot
15 Min
Hörnlisalat
30 Min
Thonmousse
5 Min
Bananensplit-Frappé
15 Min
Kartoffelsalat
1 Std. 5 Min
Hörnlisalat
35 Min
Eiersalat-Brötli
15 Min
Wurst-Käse-Salat
10 Min
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Älplermagronen
30 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min