Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Quark, mit 40 % Fettgehalt
- 1 EL Curry, gemahlen
- 1 EL Senf
- ½ TL feinkörniges Salz
- 20 - 30 Stängel Schnittlauch, in Ringen, zum Garnieren
- 4 hartgekochte Eier, in Hälften
- 6 Scheiben Weissbrot, getoastet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 717 kJ / 171 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Hörnlisalat
35 Min
Riz Casimir
45 Min
Honig-Glace
17h 45min
Wurst-Käse-Salat
10min
Älplermagronen
30 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Ovo-Kuchen
55 Min
Peperonicremesuppe
20 min
Thonmousse
5 min
Chnoblibrot
15 min