Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 350 g kaszy jaglanej
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 porcji
Składniki
-
350 g kaszy jaglanej
-
775 g wody
-
25 g oleju
-
¾ - 1 łyżeczka soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
481.2 mg
Białko
7 g
Kalorie
1356.2 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy jaglanej
20 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 300 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 400 g kaszy jaglanej
45 min