Wersje kompatybilne
Uova di quaglia, piselli e asparagi con maionese
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Insalata
- ½ mazzetto di menta fresca + q.b.
- 800 g di acqua
- 170 g di piselli freschi sgranati
- 170 g di patate novelle piccole, sbucciate
- 170 g di asparagi verdi, pelati e a tocchetti (1 cm)
- 8 uova di quaglia
Maionese
- 150 g di olio di semi di girasole
- 1 tuorlo
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe macinato + q.b.
- 1 cucchiaio di senape
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2257 kJ / 588 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Buccellato
4h
Tom Yum Kung
30 Min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 Min
Frozen yogurt al tè verde e mango
8h 20 min
Riso pilaf boliviano
55 min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 min
Involtini di scottona
1 Std. 10 Min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 Std. 10 Min
Succo detox al pompelmo, mela e lamponi
12 dk
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 Min