
Urządzenia i Akcesoria
Uova di quaglia, piselli e asparagi con maionese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
Insalata
-
½ mazzetto di menta fresca + q.b.
-
800 g di acqua
-
170 g di piselli freschi sgranati
-
170 g di patate novelle piccole, sbucciate
-
170 g di asparagi verdi pelati e a tocchetti (1 cm)
-
8 uova di quaglia
Maionese
-
150 g di olio di semi di girasole
-
1 tuorlo
-
2 pizzichi di sale + q.b.
-
2 pizzichi di pepe macinato + q.b.
-
1 cucchiaio di senape
-
1 cucchiaio di succo di limone spremuto fresco
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
588 kcal /
2257 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Entrées
10 Przepisów
Włochy
Włochy