Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de azúcar
- 200 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 1 huevo
- 250 g de harina de repostería
- 1 clara de huevo
- 290 g de azúcar glas
- 5 - 10 gotas de colorante alimentario (rojo o verde)
- 1 chorrito de zumo de limón
- bolitas multicolores para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 253 kJ / 60 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magdalenas de nata
1h
Mantecados
2 Std.
Kringle Estonia
1h 40min
Turrón crujiente de regalo
2hod. 10min
Hojaldrinas de naranja
2 Std.
Polvorones de chocolate
10 Std. 15 Min
Roscón bombón
4h
Perrunillas
30min
Marquesas
30min
Galletas de cacao, almendra y canela
1 godz. 50 min
Galletas danesas
35min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1h 15min