Pan chino

Pan chino

4.6 115 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 unidades

Składniki

Masa
  • de agua
    120 g
  • de aceite
    5 g
  • de levadura de panadería deshidratada (1 sobre)
    5 g
  • de azúcar
    25 g
  • de harina de fuerza
    250 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de mantequilla (para engrasar el Varoma)
    1 trozo
Cocción del pan
  • de agua
    500 g
  • de aceite para freír
    500 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 558 kcal / 2335 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 52.1 g
Węglowodany 20.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 18.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...