Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 120 g de agua
- 5 g de aceite
- 5 g de levadura de panadería deshidratada (1 sobre)
- 25 g de azúcar
- 250 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 1 trozo de mantequilla (para engrasar el Varoma)
Cocción del pan
- 500 g de agua
- 500 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2335 kJ / 558 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 52.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 18.1 mg
Alternatywne przepisy
Bambas de nata
1 godz. 50 min
Rollitos de primavera con gambas y salsa agridulce
1 godz. 15 min
Baguette
3h 45min
Cerdo agridulce
45 min
Pizza estilo Chicago
1hod. 5min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2 godz. 10 min
Aliño oriental
5min
Alitas de pollo picantes (Buffalo wings)
1h 40 min
Minirollitos de primavera con salsa agridulce
30 min
Hot crunchy wings (Alitas de pollo picantes crujientes)
2h 40min
Xuxos de crema
1 godz. 30 min
Pollo frito al estilo Kentucky
3 Std. 20 Min