Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 120 g de agua
- 5 g de aceite
- 5 g de levadura de panadería deshidratada (1 sobre)
- 25 g de azúcar
- 250 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 1 trozo de mantequilla (para engrasar el Varoma)
Cocción del pan
- 500 g de agua
- 500 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2335 kJ / 558 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 52.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 18.1 mg
Alternatywne przepisy
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Pasta china
50min
Cerdo agridulce
45min
Bao buns de cerdo
2h
Rollitos de primavera con gambas y salsa agridulce
1 Std. 15 Min
Baguette
3h 45min
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1 Std.
Pollo frito al estilo Kentucky
3 Std. 20 Min
Alitas de pollo picantes (Buffalo wings)
1h 40min
Dorayakis con anko
1 Std.
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Ensaimadas individuales
9h