Wersje kompatybilne
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 huevos
- 200 g de harina de repostería
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 1 sobre de levadura de panadería deshidratada - 20 g de azúcar
- 40 g de leche entera
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para el Varoma)
-
200
g de chocolate con leche en 8 trozos
lub 200 g de crema de cacao y avellanas - 500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 189.8 mg
Alternatywne przepisy
Crema de chocolate y avellanas
15 menit
Bizcochitos puntos de chocolate
1h 40min
Magdalenas
1h
Masa básica de pizza
1h
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Panecillos de aceite
1h 25min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5sa 30 dk
Bizcocho esponjoso de miel
1h 45min
Suizos
2h 30min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min