
Urządzenia i Akcesoria
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 raciones
Składniki
-
mantequilla para engrasar
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Cobertura
-
150 g de almendras crudas sin piel
-
130 g de mantequilla
-
100 g de azúcar
-
50 g de agua
Bizcocho
-
150 g de azúcar
-
3 huevos
-
200 g de nata (35% de grasa)
-
200 g de harina de repostería
-
1 sobre de polvo de hornear
-
1 pellizco de sal
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
438 kcal /
1831 kJ
Białko
7.31 g
Tłuszcz
27.74 g
Węglowodany
39.78 g
Błonnik
3.49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania