Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate

Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate

4.3 43 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 raciones

Składniki

  • mantequilla para engrasar
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    150 g
Cobertura
  • de almendras crudas sin piel
    150 g
  • de mantequilla
    130 g
  • de azúcar
    100 g
  • de agua
    50 g
Bizcocho
  • de azúcar
    150 g
  • huevos
    3
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
  • de harina de repostería
    200 g
  • de polvo de hornear
    1 sobre
  • de sal
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 438 kcal / 1831 kJ
Białko 7.31 g
Tłuszcz 27.74 g
Węglowodany 39.78 g
Błonnik 3.49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...