
Urządzenia i Akcesoria
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 raciones
Składniki
-
mantequilla para engrasar
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos150 g
Cobertura
-
de almendras crudas sin piel150 g
-
de mantequilla130 g
-
de azúcar100 g
-
de agua50 g
Bizcocho
-
de azúcar150 g
-
huevos3
-
de nata (35% de grasa)200 g
-
de harina de repostería200 g
-
de polvo de hornear1 sobre
-
de sal1 pellizco
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
438 kcal /
1831 kJ
Białko
7.31 g
Tłuszcz
27.74 g
Węglowodany
39.78 g
Błonnik
3.49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania