Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mantequilla para engrasar
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Cobertura
- 150 g de almendras crudas sin piel
- 130 g de mantequilla
- 100 g de azúcar
- 50 g de agua
Bizcocho
- 150 g de azúcar
- 3 huevos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1831 kJ / 438 kcal
- Białko
- 7.31 g
- Węglowodany
- 39.78 g
- Tłuszcz
- 27.74 g
- Błonnik
- 3.49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho veteado de manzana
1h
Bizcocho cebra
1h 10min
Bizcocho de galletas y chocolate
35min
Bizcocho de avellanas y chocolate con leche
1h 5min
Bizcocho de coco
45 min
Pastelitos de naranja y chocolate
1 godz. 45 min
Bizcocho con chocolate y frutos secos
1h 30min
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1 Std. 50 Min
Bizcocho de avellanas
1h
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 Std. 20 Min
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min