Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de agua templada
- 2 hojas de gelatina
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 10 g de azúcar
- 65 g de chocolate blanco en trozos
- 150 g de fresas limpias (y algunas más para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1683 kJ / 403 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 31.83 g
- Tłuszcz
- 28.66 g
- Błonnik
- 1.21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20 min
Flan 3 chocolates
1h 45min
Crema de chocolate blanco con frutos rojos
40min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1h 25min
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2h 15min
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
10 min
Tarta de chocolate blanco
8h 15min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4h 45min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2h 10min
Flan de chocolate blanco
12h 20min
Panna cotta de caramelos para dos
3h 40min
Tarta mousse de limón
4h 30 min