Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de agua templada
- 2 hojas de gelatina
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 10 g de azúcar
- 65 g de chocolate blanco en trozos
- 150 g de fresas limpias (y algunas más para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1683 kJ / 403 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 31.83 g
- Tłuszcz
- 28.66 g
- Błonnik
- 1.21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre de limón para dos
5min
Postre dos chocolates y avellanas
3j 30 menit
Mousse de chocolate blanco y fresa
2j 10 menit
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
15min
Cheesecake tres chocolates
4h 40min
Mini cheesecake de plátano
2h 20 min
Flan 3 chocolates
1u. 45min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4h 40min
Crema de chocolate blanco con frutos rojos
40min
Tarta mousse de limón
4h 30 min
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2h 15min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1h 25min