Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de gingembre frais
- 2 gousses d'ail
- 40 g d'huile de sésame
- 40 g d'huile végétale
- 40 g de vinaigre de riz
- 30 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 150 g
- Kalorie
- 346 kJ / 84 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinade poisson - Inspiration méditerranéenne
5 Min
Crevettes à la sauce aigre-douce
1 Std. 15 Min
Poulet sauce Adobo et purée de bananes plantain
1 Std. 15 Min
Saumon entier rôti avec sauce épicée miso et gochujiang
7 Std. 30 Min
Thon sous-vide au beurre citron
30min
Marinades pour poisson - inspiration provençale
5 Min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20min
Marinade soja, citron, ail, gingembre
10min
Omelette aux crevettes et à la coriandre
35min
Filets de poisson blanc marinés, sauce chermoula et salade de couscous
1 godz. 45 min
Crevettes sautées au porto
30min
Sauce chimichurri
5 Min