Urządzenia i Akcesoria
Sopa de poro y papa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones
Składniki
-
250 g de poro en trozos
-
2 dientes de ajo
-
1 chile serrano desvenado
-
30 g de aceite
-
500 g de papas peladas y en cubos (2 cm)
-
800 g de agua
-
1 cubo de caldo de verduras (opcjonalnie) (ver tip)
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
407 mg
Białko
2 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sopa de poro y papa
30 min
Sopa de nopales
45 min
Sopa de habas
2 godz.
Sopa de jitomate y elote
40 min
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa de hongos y epazote
35 min
Sopa de flor de calabaza
35 min
Crema de jitomate
30 min
Crema de chile poblano
25 min
Sopa de calabacitas
40 min
Crema de elote
20 min
Caldo de habas con nopales
9 godz.