
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de jitomate y queso de cabra
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 porciones
Składniki
-
650 g de jitomate
-
100 g de cebolla
-
2 dientes de ajo
-
30 g de aceite de oliva y un poco más para servir
-
2 hojas de laurel, secas
-
1 cdita de tomillo seco
-
90 g de queso de cabra
-
600 g de agua
-
1 cdita de sal fina o al gusto
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
157 kcal /
659 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Platos de Cuchara
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk