Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 chiles verdes, frescos
- 400 g de tomate verde, enteros si son pequeños o por la mitad
- 1 ramita de cilantro fresco
- 1 cubo de caldo
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de aceite vegetal
- 100 g de tocino
- 800 g de filete de res, en trozos (1,5 cm de grosor)
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 11135.9 kJ / 2661.6 kcal
- Białko
- 177.6 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 198.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 63.1 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 8070.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Caldo de queso
40 Min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Entomatadas de pollo
40 Min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Adobo con carne
50 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Muslos de pollo a la cerveza.
1 Std. 30 Min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min