Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 chiles verdes, frescos
- 400 g de tomate verde, enteros si son pequeños o por la mitad
- 1 ramita de cilantro fresco
- 1 cubo de caldo
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de aceite vegetal
- 100 g de tocino
- 800 g de filete de res, en trozos (1,5 cm de grosor)
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 11135.9 kJ / 2661.6 kcal
- Białko
- 177.6 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 198.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 63.1 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 8070.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de queso
40min
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45min
Lasaña a la boloñesa.
3 Std.
Chilaquiles Rojos
25min
Avena mañanera con yogurt y frutos rojos
10min
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40min
Pierna de cerdo colorada
1h
Frijoles puercos a mi manera
25min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Tostadas de Pollo con Rajas
40min
Cochinita Pibil Demo
15 min