Urządzenia i Akcesoria
黑椒牛小排
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
牛小排 (無骨),切條(1公分X5公分)400 克
-
醬油膏1 大匙
-
米酒1 大匙
-
黑胡椒粗粒1 茶匙
-
油10 克
-
洋蔥 切條(寬約1公分)100 克
-
蔥 切段(約5公分)20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
212.4 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1411 kJ /
337.5 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
4.4 g