黑椒牛小排

黑椒牛小排

4.3 26 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 牛小排 (無骨),切條(1公分X5公分)
    400 克
  • 醬油膏
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 黑胡椒粗粒
    1 茶匙
  • 10 克
  • 洋蔥 切條(寬約1公分)
    100 克
  • 切段(約5公分)
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 212.4 mg
Białko 17.9 g
Kalorie 1411 kJ / 337.5 kcal
Tłuszcz 26.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...