香根炒雞絲
TM5 TM6

香根炒雞絲

4.8 (20 ocen)

Składniki

  • 300 克 雞胸肉
  • 15 克 醬油
  • 10 克 糖
  • 15 克 油
  • 1 大匙 玉米粉
  • 500 克 水
  • 15 克 蒜頭
  • 30 克 新鮮香菜 ,只取莖,切段(約2公分)
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切圈 (opcjonalnie)
  • 10 克 醬油膏

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1245.2 kJ / 297.9 kcal
Białko
35.6 g
Węglowodany
17.2 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
85.2 g
Błonnik
1.4 g
Sód
655.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy