Urządzenia i Akcesoria
香根炒雞絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
雞胸肉300 克
-
醬油15 克
-
糖10 克
-
油15 克
-
玉米粉1 大匙
-
水500 克
-
蒜頭15 克
-
新鮮香菜 只取莖,切段(約2公分)30 克
-
醬油膏10 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切圈10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
655.1 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
1245.2 kJ /
297.9 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
85.2 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超市系列-雞肉
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan