香根炒雞絲

香根炒雞絲

4.8 20 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 雞胸肉
    300 克
  • 醬油
    15 克
  • 10 克
  • 15 克
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 500 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 新鮮香菜 只取莖,切段(約2公分)
    30 克
  • 醬油膏
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切圈
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 655.1 mg
Białko 35.6 g
Kalorie 1245.2 kJ / 297.9 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 85.2 g
Węglowodany 17.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...