Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 雞胸肉
- 15 克 醬油
- 10 克 糖
- 15 克 油
- 1 大匙 玉米粉
- 500 克 水
- 15 克 蒜頭
- 30 克 新鮮香菜 ,只取莖,切段(約2公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切圈
- 10 克 醬油膏
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1245.2 kJ / 297.9 kcal
- Białko
- 35.6 g
- Węglowodany
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 85.2 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 655.1 mg