泡菜豬肉豆腐鍋

泡菜豬肉豆腐鍋

4.7 10 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 韓式泡菜 泡菜和湯汁分開
    180 克
  • 洋蔥 (約半顆),切絲
    100 克
  • 白芝麻油
    1 大匙
  • 韓國辣椒醬
    1 大匙
  • 辣椒粉 (opcjonalnie)
    ½ 茶匙
  • 蒜頭 (opcjonalnie) 預先磨成泥
    ½ 茶匙
  • 韓式泡菜 泡菜和湯汁分開
    200 克
  • 800 克
  • 五花肉片
    300 克
  • 金針菇 去根部,洗淨
    1 包
  • 新鮮青辣椒 (opcjonalnie) 斜切薄片
    1 根
  • 板豆腐 切塊
    350 克
  • 切段
    3 根.
  • 依個人口味調整
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20.769 g
Kalorie 1913 kJ / 457 kcal
Tłuszcz 34.933 g
Błonnik 2.98 g
Węglowodany 14.699 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...